Iris' Garden Ecology

Blog. Want een betere wereld begint in de eigen tuin!

Open tuin!

Dit weekend kun je onder andere mijn tuin bezoeken tijdens de open tuinenweekend-estafette van Groei&Bloei.

Het is momenteel regenachtig en koud, maar het lijkt erop dat aankomend weekend van 11 & 12 juni de zon doorbreekt. Dat is perfect weer om tuinen te bezoeken! Dit jaar doe ik mee met de Groei&Bloei open tuinenweekenden, waarbij in weekenden achter elkaar verschillende tuinen hun ‘tuinhekjes’ (hoewel ik die zelf niet heb) openen. Dit weekend is Heemskerk aan de beurt, en hoewel ik net op het randje in Beverwijk zit werd ik toch uitgenodigd mee te doen. Dus bij deze! Als je toevallig in de buurt bent en wil zien hoe ik tuinier, in een permacultuur-voedselstruweel met veel wilde eetbare planten, aandacht voor biodiversiteit en met allerlei hergebruikprojecten, kom dan vooral een kijkje nemen. En daarna kun je door naar andere tuinen in de omgeving.

De tuinen zijn van 11:00-16:00 uur open. Op de website van Groei&Bloei Midden-Kennemerland vind je meer informatie en de volledige deelnemerslijst van Heemskerk. En als je niet in de buurt bent maar toch graag andere tuinen wil besnuffelen zijn er waarschijnlijk ook bij jou in de buurt tuinhekjes open. Op de Groei&Bloei afdelingsagenda staan alle deelnemende regio’s waar binnenkort iets te beleven valt. Misschien tot van het weekend!

6 reacties op “Open tuin!

 1. Familie Soffers
  6 juni 2022

  Ik wil me graag afmelden voor je nieuwsbrief.

  Klikken werkt niet dus ik hoop dat je me wilt schrappen van je maillijst.

  Groet,

  Jos

 2. margreet hirs
  6 juni 2022

  Ik zou het graag doen, maar 11 juni heb ik zelf opentuinendag in De Pijp en 12 juni moet ik tuinen van vriendinnen in de Jordaan bezoeken. Een andere keer graag!

 3. De Fruitberg
  7 juni 2022

  Ik wens je veel succes, Iris

  • Iris Veltman
   8 juni 2022

   Dank je wel! Jij had afgelopen weekend open tuin toch? Had je het druk of was er veel regen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: