Iris' Garden Ecology

Blog. Want een betere wereld begint in de eigen tuin!

Nieuw logo! Zo herken je me straks nog…

Eindelijk, mijn nieuwe logo is klaar! En dat was nodig ook, want ik ergerde me al een tijdje dood aan mijn oude… Die tekende ik in 2013. Vergelijk dat met nu, 9 jaar verder… Mijn stijl is veranderd en ik weet beter wat ik te bieden heb. Vanaf volgende week verander ik het logo van mijn sites, dus laat ik jullie het nieuwe logo nu alvast even zien. Dan weet je dat je bij een nieuwe blogpost (en die komen eraan) niet hoeft te schrikken, ik ben het 😉

2 reacties op “Nieuw logo! Zo herken je me straks nog…

  1. Marianne
    10 september 2022

    Mooi Logo ,😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 9 september 2022 door in Algemeen en getagd als , .
%d bloggers liken dit: