Iris' Garden Ecology

Blog. Want een betere wereld begint in de eigen tuin!

Gratis kleurplaat: Waterstroompje

Hoe veel dieren spot jij? Vochtige bossen bieden er aan heel wat een plekje. Ontdek al kleurend welke zich in deze kleurplaat verstopt hebben.

Vaste lezers is het misschien opgevallen dat ik even weinig van me laat horen. Na een berg werk en het gerommel rond corona en coronamaatregelen was ik even toe aan een flinke reset, vandaar. Helemaal niets van me laten horen kon ik alleen niet. En ik ontdekte dat mijn zoontje kleurplaten van mijn eigen hand ontzettend leuk vindt! Zo kwam ik op het idee deze kleurplaat voor hem én andere kinderen (en grote kinderen) te maken. Zie het als een kerstcadeautje tijdens deze extra donkere dagen 😉 Ik heb er veel detail en heel wat dieren om te ontdekken in gestopt om het extra leuk te maken het in te kleuren. Misschien herken je wel een paar van de dieren of planten! Kleine hint: er zitten 11 dieren in, de één verstopt zich meer dan de ander.

Op dat er maar veel creatieve versies van mogen ontstaan. En wie weet, als het bevalt maak ik er in de toekomst misschien wel meer!

Mijn zoontje heeft alvast dit voorbeeld gemaakt!

Hieronder vind je de download voor de kleurplaat. Het is een PDF bestand (A4). Ik zie graag foto’s van je werk, dus als je dat leuk vind, of het nou van jezelf of van je kind is, dan kun je je afbeeldingen met mij delen op mijn Facebookpagina. Ik ben in ieder geval benieuwd wat eruit komt en hoop dat je er veel plezier aan beleeft!

Download hier:

Tip: voor extra levendig water kun je verschillende kleuren door/naast elkaar gebruiken, bijvoorbeeld lichtblauw en donkerblauw met hier en daar wat groen of misschien een beetje paars…

4 reacties op “Gratis kleurplaat: Waterstroompje

  1. groengenot
    21 december 2020

    Aha! Dankzij je Facebook pagina ontdekte ik je webinar over water in de tuin. Ik heb me alvast aangemeld. Benieuwd! 😘

  2. Nina
    22 december 2020

    Hoe tof is dit. Heb er al 10 afgedrukt. Mijn kleinkinderen hebben met buurkinderen een ‘clubhuis’ (in de garage) waar ze tijdens deze vakantie knutselen, spelletjes doen, ruzie maken…. en deze kleur-zoek-toch is een leuk extraatje !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 21 december 2020 door in Algemeen en getagd als , , , , , , , , .
%d bloggers liken dit: