Iris' Garden Ecology

Blog. Want een betere wereld begint in de eigen tuin!

Tuindagboek: Een overvol hoofd en een update

In de categorie ‘Tuindagboek’ schrijf ik over wat in de tuin is overkomen. Deze keer: een kleine update.

Het zal je misschien zijn opgevallen dat het momenteel wat stiller is op mijn blog. Ik kwakkel de laatste maanden met mijn gezondheid en vrijwel al mijn energie gaat zitten in het voorbereiden van de cursus. Inmiddels nog maar één les te gaan (dat voelt veel te snel). En nu heb ik wel heel wat leuke ideeën voor blogposts, maar… Mijn hoofd zit zo vol dat het er niet echt uit wilt.

Ik hoop dat je het niet erg vind dat het momenteel even wat langer duurt. Ik kan je wel alvast even laten gluren naar een paar van die onderwerpen die ik op de mentale plank heb liggen. De foto bovenin? Dat is een baan die mijn man en ik gemaakt hebben voor de cursus. Nee, het wordt geen plantenbak. Het heeft iets van doen met water. Maar wat precies? Dat zul je even moeten afwachten, tot ik een deel 2 schrijf over leren op een permacultuur-manier. Nog een ander idee; ik heb gemerkt dat veel mensen het best moeilijk vinden om te bedenken hoe je water in je tuin kunt gebruiken. Vooral als het gaat om wanneer je nou bepaalde infiltratie-technieken gebruikt, zoals de wadi, of hoe je verschillende technieken met elkaar kunt combineren. Ik heb er een flowchart van weten te maken (een hele versimpelde, natuurlijk), waarvan ik hoop dat het je daarbij helpt. Tot slot heb ik nog steeds een blogpost over waterkwaliteit in de maak… Kortom, het gaat nog nat worden op mijn blog 😉


Meld je aan!

6 reacties op “Tuindagboek: Een overvol hoofd en een update

 1. margret hirs
  7 november 2019

  Ik wens je het allerbeste, Iris en hoop dat het gauw weert in orde komt!

 2. groengenot
  7 november 2019

  Laat maar komen. Ik wacht geduldig😊

 3. De Fruitberg
  9 november 2019

  Ik hoop vooral dat je gezondheid snel betert

 4. Mo
  18 november 2019

  Ha Iris, tuurlijk hebben we geduld. Gezondheid is veel belangrijker. Beterschap en succes met de cursus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 7 november 2019 door in Tuindagboek.
%d bloggers liken dit: