Iris' Garden Ecology

Blog. Want een betere wereld begint in de eigen tuin!

Polsproblemen: even geen blog

Van het weekend heb ik blijkbaar mijn rechterpols overbelast. Lastig: daarmee tuinier, schrijf én teken ik, dus ik kan even weinig meer dan anderen aanwijzen wat ze moeten doen 😉 Dit stukje typ ik daarom dan ook héél langzaam en geconcentreerd, maar een langer verhaal zit er niet in. Even geen blog dus 😦

6 reacties op “Polsproblemen: even geen blog

 1. iete
  19 april 2016

  Beterschap, ondertussen kijken naar al het moois en lekker vertellen wat ‘ze’ moeten doen. Dit heeft echt tijd nodig …….

  • Iris Veltman
   19 april 2016

   Dank je voor de support. Ik ga inderdaad lekker genieten van al het moois om mij heen. Geeft gelijk inspiratie voor als ik wel weer kan schrijven.

 2. Tom
  19 april 2016

  Veel beterschap Iris. Zitten en genieten van alles dat nu volop begint te groeien en bloeien kan ook heel fijn zijn. 🙂

 3. Marielle
  22 april 2016

  Beterschap Iris, echt even rustig aandoen hoor en alle tijd nemen. Smeerwortelzalf (ik heb nog wel wat van eigen makelij) helpt in mijn ervaring heel goed. Ik kan evt wat naar je ouders brengen, als je daar komt?

  • Iris Veltman
   22 april 2016

   Hoi Marielle,

   Bedankt voor de steun en de tip! Het gaat inmiddels al een stuk beter, veel laten rusten, opletten hoe ik hem beweeg en ik smeer veel met een zalf met eucalyptus, dat werkt erg goed. Mocht het toch een probleem blijven dan zal ik je om het recept vragen (hier nog zat smeerwortel namelijk 😉 )!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 19 april 2016 door in Algemeen.
%d bloggers liken dit: