Iris' Garden Ecology

Blog. Want een betere wereld begint in de eigen tuin!

Meer plaats in de vensterbank aub!

IMG_20140324_081637

Ik heb nog maar een deel gezaaid en nu kom ik al ruimte tekort op mijn vensterbank. Dus heb ik bedacht om de hoogte in te gaan en dit is het resultaat!

IMG_20140324_142640

De plantjes die ik verspeend heb hang ik gewoon voor het raam.  Ze zitten in doorzichtige plastic wegwerp-glaasjes (die ik natuurlijk niet weggooi) zodat ik kan zien wanneer ik ze moet verplanten. Ze hangen in een cirkeltje van ijzerdraad met een hengseltje, waaraan een touwtje geknoopt kan worden. Ik heb een buis in haakjes boven het raam gehangen, waaraan ik de touwtjes bevestig. Klaar zijn mijn plantenschommeltjes en ineens kan er nog veel meer bij 😉

6 reacties op “Meer plaats in de vensterbank aub!

 1. Johnf658
  2 juli 2014

  I do accept as true with all of the concepts you have offered in your post. They’re really convincing and will definitely work. Still, the posts are very brief for beginners. May you please extend them a little from next time? Thanks for the post. gcadgddfecee

  • Iris Veltman
   3 juli 2014

   Dear reader,

   Thank you for reading my blog. It’s exiting to see that my blog has crossed the language barrier. Thank you for your suggestion. My idea was to do a quick post on my little idea, short for easy reading. As soon as I have time I will add a DIY on the hanging cups. Please let me know if you’ve got any more DIY-wishes.
   Happy reading and happy planting.

   Iris

 2. Pingback: Nóg meer plaats in de vensterbank aub! | Iris' Garden Ecology

 3. inge
  23 maart 2016

  super leuk gedaan .. alleen is het beter om in het vervolg geen doorzichtige bekkertjes te gebruiken het directe zon licht op de worteltjes zal het kiem plantje geen goed doen.. 🙂

  • Iris Veltman
   24 maart 2016

   Dank je wel voor de tip! Het is overigens wel goed afgelopen hoor, want als de wortels aan de zijkant zichtbaar waren dan wist ik dat ik ze moest verplanten 😉

 4. Pingback: Nog véél meer plaats in de vensterbank aub! | Iris' Garden Ecology

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: