Iris' Garden Ecology

Blog. Want een betere wereld begint in de eigen tuin!

Gratis: 4 printbare boekenleggers (want 1.000 (!) volgers!)

Pfoei, dat zijn er een hoop. Een klein bedankje voor jullie.

1.000+ van jullie lezen mijn blog zo graag om er via de mail of social media bericht over te willen ontvangen… Ik heb geen idee hoe dat gebeurd is, het is een aantal waar ik nooit van had durven dromen. Om het te vieren wilde ik iets bijzonders doen en jullie lijken mijn schilderingen erg te waarderen, dus zo kwam ik op dit idee: ik maak vier vrolijke boekenleggers met een mini-schilderijtje erop, die je kunt downloaden en printen. Ik heb daarvoor 4 van mijn favoriete, inheemse, volledig eetbare planten gekozen. Zo kun je makkelijk de beste tuinideeën in boeken en tijdschriften terugvinden!

Je kunt de boekenleggers recht uitknippen langs de stippellijn of de bovengrondse vormen van de plant volgen, zoals ik bij twee op de foto beneden heb gedaan. Het leuke is: je ziet het bovengrondse deel van de plant uit je boek steken en de wortels zitten ‘onder de grond’ 😉

Ik hoop dat jullie mijn kleine verrassing leuk vinden. Dank jullie wel voor jullie support!

Download de boekenleggers hier
(Via de link ga je naar de downloadpagina)

15 reacties op “Gratis: 4 printbare boekenleggers (want 1.000 (!) volgers!)

 1. Marian
  11 april 2019

  Dank je wel voor de prachtige boekenleggers.

 2. Rita
  11 april 2019

  Dankjewel voor de leuke geste.
  Rita

 3. margreet
  11 april 2019

  Je cadeautje op schetspapier afgedrukt. Dankjewel! Net iets voor zo’n omnivore lezer als ik. groet, margreet

 4. De Fruitberg
  11 april 2019

  Wow 1000 volgers, mooi zo. Verdiend, trouwens

 5. groengenot
  11 april 2019

  Wat een leuk cadeautje! Dankjewel!
  Je wist het al hè dat ik fan ben van jouw sympathieke tekeningen!

 6. iete
  12 april 2019

  Je leest heel prettig weg. En je inspireert me steeds weer om te tuinen. En te tekenen. En te genieten. En te relativeren. Succes en liefs.

 7. s. maes
  12 april 2019

  wat een fijne verrassing Iris, warme groet van Sulia

 8. Caroline
  14 april 2019

  Je blogs waardeer ik al zo en dan nu deze superleuke verrassing!! Dank je wel hoor! Handig en leuk de boekenleggers en de tekeningen zijn echt prachtig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 11 april 2019 door in Algemeen en getagd als , , , , , .
%d bloggers liken dit: