Iris' Garden Ecology

Blog. Want een betere wereld begint in de eigen tuin!

Ik was even afwezig, nu weer aan de slag!

sintel verhindert typen

Of ik doe in ieder geval een poging tot bloggen…

Vaste lezers is het wellicht opgevallen dat er even geen posts werden geplaatst. Overmacht, helaas, ik was in de zevende maand van mijn zwangerschap toen ik met een zware zwangerschapsvergiftiging in het ziekenhuis werd opgenomen. Noodgedwongen is mijn zoontje een paar dagen later geboren. Het was voor ons allemaal een erg zware tijd en er was geen ruimte om te bloggen. Maar nu gaat alles gelukkig weer goed en kan ik genieten van een prachtig en gezond klein kereltje. Hulde aan de goede zorg van ons medisch personeel (VU en RKZ, jullie zijn toppers!), de lieve mensen in onze omgeving en het wonderbaarlijke overlevingsmechanisme van de natuur! En nu kan ik eindelijk weer gaan bloggen en daar heb ik heel veel zin in!

Groetjes Iris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 12 januari 2015 door in Algemeen.
%d bloggers liken dit: